Whirlpool perilica rublja AWG 812/PRO

Polu profesionalna perilica rublja. Perilica rublja za komercionalnu upotrebu. Idealno za restorane, apartmane, mini hotele, staračke domove, sportske klubove i sl.

6.775,31 HRK
s PDV-om

Whirlpool perilica rublja AWG 812/PRO 8 kg 

Polu profesionalna perilica rublja. Perilica rublja za komercionalnu upotrebu. Idealno za restorane, apartmane, mini hotele, staračke domove, sportske klubove i sl. Whirlpool perilica rublja AWG 812/PRO osim što joj je namjena u komercionalnu svrhu, ista se može koristiti i u svakom kućanstvu. Sa kapacitetom od 8 kg te 1200 okretaja spada u sam vrh perilica rublja. Ukoliko k tome dodamo da je ova perilica energetski učinkovita te da se radi o aparatu koji spada u vrh energetske učinkovitosti A+++. Sa svojim dizajnom savršeno će se uklopiti u svaki dom! Izdržljivost poluprofesionalnih uređaja je mnogo veća za razliku klasičnih perilica jer su testirane za komercionalnu upotrebu te pod punim opterećenjem. Svakodnevna i višekratna pranja tijekom svakog dana, 365 dana u godini za ovaj uređaj neće predstavljati nikakav problem.

Whirlpool AWG 812 / PRO je apsolutno sveobuhvatna, pun brojnih inovativnih tehnologija kao što su: B. doziranje, što vam daje preporuku doziranja po opterećenju za pranje radi izbjegavanja prekomjernog i nepotpunog doziranja. I zahvaljujući FreshCare, vaše rublje ostaje svježe do 6 sati nakon završetka programa.

859212201010

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: